Plan Putterhof 3 bouwkavels

Neder-Betuwe - Dodewaard
Actueel aanbod

€ 332.000,- tot € 363.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
525 - 655m2

Over dit project

3 Bouwkavels Plan Putterhof te Dodewaard

Wonen in Kempische stijl

Aan de Nachtegaallaan in Dodewaard is het kleinschalige Plan Putterhof ontwikkeld.

Op de drie mooie bouwkavels biedt de grondeigenaar in samenwerking met de gerenommeerde bouwbedrijven M. Polman en J.G. Timmer uit Kesteren nu een compleet bouwplan aan in Kempische stijl. Bouwkundig Ontwerp- en Adviesburo Van Zeist BV staat weer garant voor een stijlvol ontwerp, zodoende ontstaat er een sfeervol hofje met prachtige woningen op mooie kavels.

Één kavel van ca. 655 m² ligt aan de Nachtegaallaan en de twee andere aan het nieuwe hofje. Deze zijn ca. 525 m² groot.

De woningen hebben een sfeervolle uitstraling met o.a. verschillende goothoogtes, leuke dakkappellen, roedeverdeling in de ramen, hardstenen raamdorpels, keramische dakpannen.

Uiteraard is het mogelijk om de woningen naar uw wensen aan te passen en/of te veranderen. Een ander ontwerp of alleen de kavel kopen zonder aannemersverplichting behoort ook tot de mogelijkheden.

De prijzen zijn vrij op naam.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Plan Putterhof 3 bouwkavels
Koopwoningen
3
Prijs
€ 332.000,- tot € 363.000,-
Type woningen
Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Neder-Betuwe.

Aanmelden