Pottemscheveld Kesteren

Neder-Betuwe - Kesteren
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Pottemscheveld BV, een samenwerking tussen Bouwbedrijf J.G. Timmer en De Bunte Vastgoed BV, is trots op de ontwikkeling van twee nieuwbouwprojecten in Kesteren. Aan de westzijde van de uitbreidingswijk Casterhoven realiseren we circa 225 woningen, waaronder grondgebonden koopwoningen en koop- en huurappartementen. Daarnaast worden er plannen gemaakt voor 18 woningen aan de Hoofdstraat 70.

Locatie en bereikbaarheid

Pottemsche Veld bevindt zich aan de westkant van de uitbreidingswijk Casterhoven, met de spoorlijn Tiel-Arnhem aan de noordzijde en de Cuneraweg aan de oostzijde als grenzen van het plangebied. De 18 woningen aan de Hoofdstraat 70 liggen aan de zuidkant van het project, grenzend aan de toegangsweg van Kesteren.

Toekomstbestendige woningen

Onze focus ligt op het bouwen van kwalitatief hoogwaardige, toekomstbestendige woningen. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning of een comfortabel appartement, Pottemsche Veld biedt diverse opties die aansluiten bij verschillende woonbehoeften.

Voor meer informatie en aanmelden ga naar de projectwebsite www.pottemscheveld.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Pottemscheveld Kesteren
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Neder-Betuwe.

Aanmelden